Használati feltételek

Honlaphasználat feltételei

1. Általános szabályok
A www.kemenyszallito.hu webshopot (továbbiakban “Kémény webshop”) az LZ Thermotrade Kft. (székhely: 2112 Veresegyház, Szadai út 13.) üzemelteti.
Az adatvédelmi törvénnyel kapcsolatos kérdéseit az info@kemenyszallito.hu címre küldheti. Forgalmazott termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos általános kérdéseivel, a www.kemenyszallito.hu honlapunkon található közvetlen elérhetőségeinken kaphat tájékoztatást.

A „Honlap használat feltételei”-t a Thermotrade bármikor módosíthatja, a módosítás időpontjában életbe lép, amennyiben erre vonatkozóan nincs más megjegyzés.

A Kémény webshopra látogató, különösképpen a honlapon található információk és szolgáltatások alkalmazója/felhasználója kijelenti, hogy a következő feltételeket elfogadja.

2. Tartalom, értelmezés és felelősség
2.1. Kémény webshop
A honlap elkészítése a lehető legnagyobb gondossággal történik, azonban nem zárhatóak ki műszaki pontatlanságok, kihagyások vagy tipográfiai hibák. A Kémény webshop a weboldal hibamentességéért, helyességéért, valamint tartalmának teljességéért, hatályosságáért és alkalmazhatóságáért, semmilyen felelősséget nem vállal. Különösen vonatkozik ez az árlistákra, tervezési segédletekre, kezelési utasításokra, katalógusokra, gyártói nyilatkozatokra, stb.

2.2. Honlapon elérhető egyéb linkek
A www.kemenyszallito.hu honlapon elérhetőek a forgalmazott márkáink honlapjai is. Ezen linkek nem tartoznak a Thermotrade hatáskörébe, így a Thermotrade nem vállal felelősséget a linken, ill. további linken elérhető tartalmakra: helyesség, teljesség, hihetőség, aktualitás és törvényesség. A Thermotrade nem vállal felelősséget ezeken a linkeken adott ajánlatokért, termékekért és szolgáltatásokért.

3. Kötelezettség nélküli ajánlat
A Thermotrade a weboldal látogatói részére kötöttség nélküli ajánlatot kínál, az ajánlat tartalma kötelezettség nélkül értendő. Amennyiben a Thermotrade a felhasználót tenderre hívja, vagy kivételesen közvetlen ajánlatot ad a weboldalon keresztül, abban az esetben érthetően, egyértelműen jelzi szándékát.

4. Szerzői jogok
Minden jog fenntartva. A Thermotrade Kémény webshop teljes tartalma a Thermotrade tulajdonát képezi. Tilos a tartalmak másolása, terjesztése, értékelése, részleges vagy teljes megváltoztatása, a Thermotrade előzetes írásbeli beleegyezése nélkül. A Thermotrade Kémény webshopján rendelkezésre álló letölthető információk kizárólag tájékozódás céljából használhatóak tervezéshez, vagy a Thermotrade termékei, illetve rendszermegoldásai beszerzése esetén.

5. Kémény webshop
A Thermotrade bármikor megszakíthatja és szabályozhatja a webshop üzemeltetését bármilyen indoklás nélkül. A felhasználó személyét személyesen és bizalmasan kezeljük. A felhasználó által megadott információk a valóságnak megfelelnek és érthetőek. Ennek megsértése azonnali hozzáférés kizárást von maga után. Ebből kifolyólag a Thermotrade kártérítési igénnyel élhet. A honlap-használati feltételek, valamint a garancia – és felelősség kizárás megfelelnek a Kémény webshop információ felhasználásának.

6. Felelősség kizárása
A felhasználó a Thermotrade Kémény webshopját és az ott szereplő információkat, valamint a honlapon prezentált ajánlatokat kizárólag saját felelősségére használja. A Thermotrade-et nem terheli semmilyen felelősség direkt és indirekt károk, illetve olyan veszteségek és költségek esetén, melyet a felhasználónak illetve harmadik félnek a Kémény webshopon tett látogatása, a Kémény webshop használata vagy az ott közölt információk felhasználása során más webhelyek felugró ablakai okoznak. A Thermotrade-et nem terheli felelősség abban az esetben sem, ha a felhasználó nem, vagy bármely okból csak részben tudja felhasználni a weboldalon szereplő információkat. A Thermotrade-et nem terheli felelősség elmaradt haszon esetén, internetkapcsolat hiánya (pl. szolgáltatás kiesés, műszaki hiba, vírus, terrorista tevékenységek, stb.) esetén, harmadik fél általi illetéktelen használat estén (adatok, másolatok átvizsgálása, stb.) és az informatikai rendszert érintő programok, vagy egyéb adatok hiánya esetén. A fentiek érvényesek a Kémény webshop kapcsán fennálló esetleges károk esetén is.