Fontos jogi információk

Fontos jogi információ

Honlaphasználat feltételei

A Kémény webshop használatának megkezdése azt jelenti, hogy a honlap használója a következő feltételeket elfogadta.

Tartalom, aktualitás és felelősség

A honlap elkészítése a lehető legnagyobb gondossággal történik azonban nem zárhatóak ki műszaki pontatlanságok, kihagyások vagy tipográfiai hibák. A honlap hibamentességéért, helyességéért, tartalmának teljességéért, hatályosságáért és alkalmazhatóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk, különösen vonatkozik ez az árlisták, tervezési segédletek, kezelési utasítások, katalógusok, gyártói nyilatkozatok, és hasonlóakért.

Kémény webshopon keresztül elérhetőek más weboldalak, ezek nem tartoznak a Thermotrade hatáskörébe. A Thermotrade nem vállal képviseletet vagy szavatosságot semmilyen más weboldalért, melyet Ön ezen a weboldalon keresztül kíván elérni. Nem vállal felelősséget ezen oldalon található tartalmak, más honlapok elérhetőségi linkek hibamentességéért, helyességéért, teljességéért, aktualitásáért és jogszerűségért, valamint ajánlatok, termékek és szolgáltatásokért.

Szolgáltatások

A Kémény webshopon elvileg nincs lehetőség a honlap felhasználó részére ajánlatot tenni. Amennyiben mégis van lehetőség ajánlatkérésre vagy konkrét ajánlat kidolgozására, úgy ezt világosan és félreérthetetlenül közli. Ha a felhasználó részéről kétség merülne fel ez ügyben, úgy abból kell kiindulni, hogy ezek nem minősülnek konkrét ajánlat tételnek.

Tulajdonjogok, szerzői jogok

Minden jog fenntartva. A Kémény webshop tartalma, kialakítása a szerzői jogokat védő törvények védelme alatt állnak. Másolni, terjeszteni, módosítani – kivonatolni – a Thermotrade előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos. A Kémény webshopon letölthető összes anyag, kizárólag információs célokat szolgál forgalmazott termékek /rendszer- megoldások tervezéséhez vagy vásárlásához.

Felősség-kizárás

A Felhasználó a jelen honlapon elérhető információkat, ajánlatokat kizárólag a saját kockázatára és felelősségére használhatja fel. A Thermotrade kizárja mindennemű felelősségét a Weboldal vagy azon található hiperlinken keresztül elérhető weboldal használatából vagy a weboldalon található információkhoz vagy anyagokhoz történő hozzáférésből, arravaló hagyatkozásból használat során esetlegesen felmerülő közvetett vagy közvetlen vagyoni és nem vagyoni károkért, következményekért, mindenfajta veszteség, hibás teljesítés, ebből keletkező kárért, vesztéségért, költségért. Ugyanilyen tartalommal érvényes a felelősség kizárás abban az esetben is, amennyiben a honlapon található információk használata bármilyen okból kifolyólag a felhasználót ellehetetleníti vagy korlátozza. Thermotrade nem vállal felelősséget elmaradt nyereségért, az internet hibás működéséért (pl. üzemzavar, szolgáltatási hibák, vírusok, romboló hatású elemek, terrorista cselekmény…stb), harmadik fél által történő visszaélés (adat betekintés, másolás stb.), valamint az Ön számítástechnikai rendszerében történt program- vagy egyéb adat  vesztés esetén. Ez abban az esetben is érvényes, ha adott esetben ilyen típusú károkra utalás történik a honlapon.

Titoktartás

Ügyfél adatok

Amikor meglátogatja honlapunkat, különböző adatok kerülnek tárolásra. A regisztrációhoz, szolgáltatások/funkciók eléréséhez Ön saját maga adja meg különböző adatait pld. név, cím és érdeklődési kör. Egyéb, nem személyes adat a technika útján kerül tárolásra mint pld. IP-cím. További adatot kell megadnia, ha meghatározott szolgáltatást kíván használni, amennyiben árut vagy szolgáltatást rendel, vagy közvetlenül szeretné a kapcsolatot velünk felvenni.

Adatok felhasználása és megosztása

Az Ön adatait szolgáltatásainkhoz, partnerkapcsolat ápolásához, valamint ajánlataink kidolgozásához használjuk fel. A Thermotrade garantálja, hogy az Ön nyomatékos hozzájárulása nélkül személyes adatai nem kerülnek sem eladásra, sem cserére, vagy kiszolgáltatva, vagy egyéb más úton hozzáférhetővé harmadik fél részére. A Thermotrade fenntartja a jogát hatóságok részére történő adat kiszolgáltatásra, amennyiben ehhez a jogi előírások adottak és erre felszólítják.

Ügyfeleink beleegyeznek, hogy ilyen információkat összegyűjtsünk, felhasználjunk és adataikat a Thermotrade-en belül marketing célok feldolgozhassuk.

További kérdés, felvilágosítási és helyreigazítási jog érvényesítése érdekében vegye fel a kapcsolatot a Thermotrade-del.