Általános szerződési feltételek

WEBSHOP SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A webshopban megrendelést leadni a www.kemenyszallito.hu weboldalon történő regisztrációt követően van lehetősége. Az oldal böngészésére, áraink megtekintésére regisztráció és belépés nélkül is lehetősége van, azonban megrendelés leadására nem. Cégünk rögzíti az Ön regisztrációs adatait, így a következő megrendelés esetén Önnek webshopunkban már csak a korábban regisztrált felhasználónevét és jelszavát kell megadnia.

A regisztráció feltétele az alábbi vállalkozások egyike:

– Épületgépész/szerelvénykereskedő
– Épületgépész kivitelező
– Kéményjavító / kéménykivitelező

Amennyiben Ön egyéni vásárló, végfelhasználó, a vásárláshoz, ajánlatunk kidolgozásához kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a weboldalon szereplő elérhetőségeken.

A webshopon történő vásárlás feltétele az előzetes regisztráció, továbbá a Vásárló a fentiekben közölt vállalkozás.
A regisztráló vállalkozások vállalják továbbá az együttműködési megállapodás aláírását, melyben a kedvezmény mértéke függ az éves vállalt vásárlás nagyságától.

Termékeinkre a www.kemenyszallito.hu webshopon keresztül adhat le megrendelést, mely egyben az Webshop Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.
Megrendelése csak a kiválasztott termékek véglegesítését követően, a megrendelés elküldésével jelenik meg adatbázisunkban. A megrendelő részére a megrendelés beérkezéséről visszaigazolásunkat e-mail formában küldjük meg.

Cégünk fenntartja magának a jogot, hogy az alábbi esetekben a regisztrált adatokat törölje ill. a megrendeléseket érvénytelenítse:

– regisztrációkor feltöltött cégdokumentáció hiányos
– regisztrált adatok valódisága kérdéses / értelmezhetetlen

A megrendelés visszaigazolását követően elektronikusan a megrendelés már nem törölhető, ezt elektronikus levelezési címeinken teheti meg.

A megrendelések mennyiségi és értékhatárhoz kötöttek. A kiszállítás feltételeit a Szállítási és fizetési feltételek tartalmazza.

A távollévők között kötött szerződéseket a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szabályozza, melyről részletesen az alábbi oldalon tájékozódhat: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a1400045.kor